top of page
Search
  • ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE

Polemike me Z. Biberaj


Nga Vasel Malaj


Z. Biberaj! Shume vone jeni kujtuar te jepni leksion per demokracine. Personalisht permes Facebook-ut i kam kritikuar politikanet shqiptare si pergjegjes per gjendjen e Shqiperise sot. Pas kritikave qe kam bere, ne kemi shkembyer nje mesazh te shkurter ne mes njeri tjetrit dhe menjehere me keni unfriend dhe bllokuar ne Facebook.


Ju Z. Biberaj jeni personi qe keni futur tek "Zeri i Amerikes" ish propagandiste dhe gazetare te Radio-Televizionit Komunist Shqiptare, te cilet kane qene familjarisht Leva te Diktatures Komuniste.


Se perse e keni bere kete, koha do ta tregoje!


E verteta qendron se emisioni i "Zerit te Amerikes" pas ardhjes se ketyre gazetareve te diktatures komuniste ka ndryshuar krejtesisht kahun qe kishte, duke u bere nje qender per te propaganduar intelektualet e regjimit komunist dhe spiunet e tyre pseudo intelektuale, te cilet jane derguar me mision te caktuar dhe te qellimte ne Perendim, per te dominuar komunitetet shqiptare ne Diaspore.


Nese do te krahasonim leksionin tuja te sotem me librin qe keni shkruar me pare "Shqiperia ne tranzicion", ju bieni ne kundershtim me veten tuaj, pasi beheni dashur dhe padashur nje mbrojtes dhe inkurajues i mafies komuniste shqiptare dhe kupoles se krimit ne Shqiperi. Me kete ju vertetoni katerciperisht komentet dhe kritikat qe une kam bere tek "Zeri i Amerikes" dhe ne rrjetin social Facebook kunder mafies komunste shqiptare, gje te cilat i keni mohuar padrejtesisht.


Komploti i mafies komuniste shqiptare kunder gazetareve te nderuara te "Zerit te Amerikes", Zonjave Isabela Çoçoli dhe Zamira Edwards, tregoi qarte se mafja komuniste po kerkon te na luftoje edhe ketu ne kete vend te madh demokratik. Analiza juaj eshte e pavlere sot, pasi ne ish te perdjekurit politike nga regjimi komunist i kemi thene per vite me radhe keto qe ju i sforcuar i thoni sot.


Me vjene mire per nje gje, me se fundi koleget e propagandes komuniste ju paskan mesuar te shpreheni formalisht “politically correct”.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page