top of page
Search
  • ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE

Perkrah Motrave

 Nga Jadigjar Luzaj


Si anëtar i organizatës AAFH, Shtëpia e Lirisë Shqiptaro-Amerikane, kur mësova lajmin se dy motrat Islami ishin pezulluar nga puna, ku punonin për dekada tek "Zëri i Amerikës" u indinjova pa masë.


Këto dy zonja të nderuara kanë sfiduar komunizmin me sakrificën më sublime, duke u arratisur me not, ku humbën edhe vëllanë e vetëm të tyre, për t’i shpëtuar ferrit komunist drejt vendit të lirisë, vendit kampion të demokracisë, Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


Ato për dekada me radhë kanë dhënë kontributin e tyre në demaskimin e sistemit komunist në Zërin e Amerikës, që tani me sa duket drejtohet nga perfaqësus tipik post komunist dhe bën hakmarjen e radhës siç duket lufta e klasave paska mbrritur deri tek vendi më demokratik në botë.


Ne si organizatë jemi dhe qëdrojmë përkrah motrave Islami dhe do ta çojmë zërin tonë në instancat më të larta në mbrojtje të drejtave dhe lirive të individit.

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page