top of page
Search
  • ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE

Kriminele te padenuar


Nga Demir Pojani


Pas revoltes se Spaçit na arrestuan dhe na sollën ne Tiranë për ridënim. Kjo hetuesi qe një tmerr i vërtetë. Une pata fatin e keq të kem hetues Mehdi Bushatin. Njeri me përbindësh nuk kam parë. Kriminelet komuniste te terbuar nga Revolta e Spaçit përdoren çdo lloj torture mbi ne. Krimineli Mehdi Bushati ua kalonte te gjithëve! Une isha i madh nga trupi dhe i fuqishëm, ai i vogël e nuk kënaqej vetëm me të rrahur. Me kërcente ne shpine ne karrigen ku une isha i lidhur e me kafshonte nga inati damarët e qafës ose gishtërinjtë e duarve te lidhura. Mbushte gojën me gjakun tim dhe ma pështynte ne fytyre.


Ata ishin kriminele e sadistë. Krimineli Mehdi Bushati vendosi një bast me kriminelin Florjan Kolonecin. një tjetër hetues i tmerrshëm. Krimineli Florjan Koloneci kishte ne hetuesi një shkodran, bashkëvuajtës e mikun tim, na kishin sjelle bashke nga Spaçi, ishim te akuzuar ne një grup. Basti ishte se kush do ta thyente me shpejt viktimën ky Bushati, shkodrani qe me torturonte mua një korçarë apo Koloneci, korcari qe torturonte një shkodran. Mendoni se ç’kemi hequr. Këto nuk harrohen, por edhe po te duam nuk na lenë t’i harrojme. Krimineli Mehdi Bushati u merrte shpirtin e u pinte realisht gjakun njerëzve ne hetuesi, i biri, ky Andi Bushati del çdo dite ne TV e na flet e jep leksione për demokracinë e shtetin ligjor… !


Krimineli komunist Mehdi Bushati

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page