Albanian-American Freedom House

Albanian-American Freedom House

Nadire Islami dhe Isabela Islami

Nadire Islami dhe Isabela Islami

« Back to Album Photo 1 of 1 Previous | Next
Nadire Islami dhe Isabela Islami
Isabela Islami me nënën e saj Nadirenë në foton e parë...në foton e dytë, nëna e Isabelës në internim në majë të maleve të Pukës pas arratisjes së fëmijëve...edhe aty prapë kapedane ishte...qepte e shqepte. Mbaj mendjen me punë, më thoshte ... Avni Delvina
Posted by ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE on January 23, 2014 Full Size|