Albanian-American Freedom House

Albanian-American Freedom House

News

VULA E TURPIT

Posted by ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE on January 25, 2017 at 8:30 AM


Nga Ilir Demalia


Pullë postare për ikonën e realizmit socialist, njeriut që shërbeu sëbashku me të tjerë shkrimtare dhe artistë si promottorë propagandës së makinës vrasëse të regjimit më kriminal dhe diktatorit më të zi të historisë shqiptare, po na nderohet me pullë postare!
Nuk ka pullë postare ai që na dha alfabetin shqip, Homeri shqiptar, poeti kombëtar At Gjergj Fishta, me një shtëpi të rrënueme e pa varr...


Në një kohë që po na stamposim vulën e turpit në ball si popull me kriminelët si ndere kombi e shërbotorët e krimit si pulla postare.


Kjo asht "mirenjohja" jonë për modelet e atdhetarizmës, gjuhës, letrave, sherbimeve që i kanë bërë kombit


Turpi i ka kaluar kufijtë e turpit ndër ne.

Categories: None