Albanian-American Freedom House

Albanian-American Freedom House

News

Gezuar Diten e Flamurit

Posted by ALBANIAN-AMERICAN FREEDOM HOUSE on November 28, 2016 at 1:40 AMGëzuar Ditën e Flamurit!

 

Kjo ditë përkujton ëndrrën e patriotëve


për ringjalljen e flamurit kombëtar dhe


mbart mesazhin e lirisë së kombit dhe


trojeve tona.

 

Categories: None